Τρόποι Αποστολής

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1)Για αγορές άνω των 100€ ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά εντός Αθηνών με μεταφορική, αφού τα επιλεγνένα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο- με ακτίνα 20χλμ. (Τα χιλιόμετρα υπολογίζονται με βάση τους χάρτες Google από την περιοχή “Αθήνα”)

2)Για αγορές κάτω των 100€ το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ από οποιαδήποτε περιοχή με μεταφορική, αφού τα επιλεγμένα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο. 

3)Για τις περιοχές εκτός ζώνης 20χλμ., ανεξαρτήτως ποσού, το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ με μεταφορική, αφού τα επιλεγμένα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο. 

4)Για μεταφορές σε πρακτορεία της επιλογή σας εντός Αθηνών με αγορές άνω των 100€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ εώς το πρακτορείο. Από το πρακτορείο εως και τον τελικό προορισμό, ταξιδέυουν με χρέωση και ευθύνη του παραλήπτη. Με αγόρες κάτω των 100€ το κόστος των μεταφορικών είναι 10€. Οι μεταφορές αφορούν μεταφορική, αφού τα επιλεγμένα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο. 

Η εξόφληση για αποστολή στα πρακτορεία γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής κάρτας ή masterpass. 

5)Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας με Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργάζόμαστε, και ως εκ τούτου, έχετε ειδική συμφωνημένη τιμή. Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφόνεται στα 3,50€ μέχρι 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. Αντικαταβολή +1,00€.

6)Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς, η τιμή ανέρχεται στα 4,90€ μέχρι 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€. Αντικαταβολή +1,00€.

7)Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς , η τιμή ανέρχεται στα 4,90€ μέχρι 2 κιλά βάρου. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται στα 2,70€.

8)Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πολέων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής (δυσπρόσιτες περιοχές), η χρέωση διαμορφώνεται σστα 9,90€ μέχρι 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται στα 2,70€.

9)Για αποστολές στην Κύπρο, η χρέωση ανέρχεται στα 15,00€ μέχρι 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται στα 4,50€ . Για αποστολές με αντικαταβολή προς Κύπρο, η προσάυξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται στα 5,00€. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-3 ημέρες ή κατόπιν παραγγελόας ανάλογα με το προϊόν. 

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστηματα μας (έως 3 μέρες), που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 4-6, Αγιος Δημήτριος, ΤΚ : 17343.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι : ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 08:00 π.μ - 16:00 μ.μ.

Στο κατάστημα μας έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή απευθείας με μετρητά. 

Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής.


Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας στο : 210-9716396.